ABSOLVUJTE U NÁS KVALIFIKAČNÍ KURZ ASISTENT PEDAGOGA

ONLINE_prihlaska

DÁRKOVÉ POUKAZY

Jarní kurz proběhne online!

Anotace kurzu

Studium slouží k získání kvalifikace asistenta pedagoga, který vykonává přímou pedagogickou činnost ve třídě, ve které se vzdělávají děti nebo žáci se speciálními vzdělávacími potřebami, nebo ve škole zajišťující vzdělávání dětí a žáků formou individuální integrace

Kurz je akreditovaný MŠMT pod č. j.: MSMT–765/2018-2-192

Kurz je určen

• pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou
  • pro uchazeče se základním vzděláním

Vyberte si z nabídky volných termínů

• Jaro I 2021 - KURZ PROBĚHNE ONLINE FORMOU ve čtyřech víkendech: 6. - 7. březen, 13. - 14. březen, 10. - 11. duben, 24. - 25. duben
  • Jaro II 2021 - KURZ JE PLNĚ OBSAZEN - KURZ PROBĚHNE ONLINE FORMOU ve čtyřech víkendech: 15. - 16. květen, 22. - 23. květen, 5. - 6. červen, 19. - 20. červen
  • Léto 2021 ve čtyřech víkendech: 26. - 27. červen - online formou                                                        31. červenec - 1. srpen, 28. - 29. srpen,11. - 12. září - prezenčně

Místo konání

Vrchlabí, Základní škola speciální a praktická škola Diakonie ČCE (Komenského 616, Vrchlabí)

Rozsah kurzu

Celkem 120 hodin: z toho 80 hodin teoretické výuky a závěrečná zkouška včetně obhajoby práce. Povinná praxe 40 hodin - zajistíme na našich odloučených pracovištích, popř. si ji sami studenti mohou zajistit sami.

Podmínky absolvování kurzu

• alespoň 75% účast na prezenčních přednáškách
  • vykonání praxe
  • závěrečná práce na stanovené téma ve stanovaném rozsahu a termínu
  • úspěšné složení závěrečné zkoušky

Cena kurzu

8 500,- Kč. V ceně jsou zahrnuty také veškeré materiály.

Možnost úhrady:

• převodem nejpozději tři dny před ukončením kurzu (celkovou částku zašlete na účet 3652019309/0800, do poznámky prosíme uveďte své jméno a příjmení) - platbu je možné uhradit do konce absolvovaného kurzu.                                                                                                                            Po zaplacení Vám předáme daňový doklad - fakturu.

ONLINE_prihlaska

Koordinátorka kurzu, kontakt:

PaedDr. Magda Kumprechtová, tel.: 739 379 290, e-mail: 6nzz837%ahIk3YUS%irmZZbf4lxy2ZljYaykS729g

Další informace (akreditace, cílové kompetence, legislativa...)

Líbí se Vám, jak pracujeme?