ABSOLVUJTE U NÁS KVALIFIKAČNÍ KURZ ASISTENT PEDAGOGA

ONLINE_prihlaska

DÁRKOVÉ POUKAZY

Anotace kurzu

Studium slouží k získání kvalifikace asistenta pedagoga, který vykonává přímou pedagogickou činnost ve třídě, ve které se vzdělávají děti nebo žáci se speciálními vzdělávacími potřebami, nebo ve škole zajišťující vzdělávání dětí a žáků formou individuální integrace

Kurz je akreditovaný MŠMT pod č. j.: MSMT - 39694/2020-5-1062

Kurz je určen

• pro uchazeče se středoškolským vzděláním s maturitou
  • pro uchazeče se základním vzděláním

Vyberte si z nabídky volných termínů

• Běh 27V 2022 MÍSTO KONÁNÍ VRCHLABÍ - ve čtyřech víkendech: 27. - 28. srpen, 10. - 11. září, 24. - 25. září, 8. - 9. říjen
  • Běh 28V 2022 MÍSTO KONÁNÍ VRCHLABÍ - VOLNÁ MÍSTA - ve čtyřech víkendech: 22. - 23. říjen,  5. - 6. listopad, 12. - 13. listopad, 3. - 4. prosinec
  • Běh 28T 2022 MÍSTO KONÁNÍ TRUTNOV - VOLNÁ MÍSTA - ve čtyřech víkendech: 22. - 23. říjen,   5. - 6. listopad, 12. - 13. listopad, 26. - 27. listopad

Místo konání

Vrchlabí, Základní škola speciální a praktická škola Diakonie ČCE (Komenského 616, Vrchlabí)

Trutnov, Základní škola speciální a praktická škola Diakonie ČCE - pracoviště Trutnov, Školní 13, Trutnov

Hradec Králové, Základní škola speciální a praktická škola Diakonie ČCE - pracoviště Hradec Králové, Hradecká 1151/9, 50003

Dvůr Králové nad Labem, Základní škola speciální a praktická škola Diakonie ČCE - pracoviště Dvůr Králové nad Labem, Nám. T. G. M. 40, 54401

Rozsah kurzu

Celkem 120 hodin: z toho 80 hodin teoretické výuky a závěrečná zkouška včetně obhajoby práce. Povinná praxe 40 hodin - zajistíme na našich odloučených pracovištích, popř. si ji sami studenti mohou zajistit sami.

Podmínky absolvování kurzu

• alespoň 75% účast na prezenčních přednáškách
  • vykonání praxe
  • závěrečná práce na stanovené téma ve stanovaném rozsahu a termínu
  • úspěšné složení závěrečné zkoušky

Cena kurzu

Od 1.1.2022 9 000,- Kč. V ceně jsou zahrnuty také veškeré materiály.

Možnost úhrady:

• převodem nejpozději tři dny před ukončením kurzu (celkovou částku zašlete na účet 3652019309/0800, do poznámky prosíme uveďte své jméno a příjmení) - platbu je možné uhradit do konce absolvovaného kurzu.                                                                                                                Po zaplacení Vám předáme daňový doklad - fakturu.

ONLINE_prihlaska

Koordinátorka kurzu, kontakt:

PaedDr. Magda Kumprechtová, MBA tel.: 739 379 290

e-mail: 6nzz837%ahIk3YUS%irmZZbf4lxy2ZljYaykS729g

Další informace (akreditace, cílové kompetence, legislativa...)

Líbí se Vám, jak pracujeme?