Předvánoční čas

15. prosince 2017

25323151_1803824316305679_1570963615_n

Tento týden měla Lucinka svátek, a proto jsme jí hned v pondělí ze        srdce popřáli všecičko nej, nej, nej... Také jsme ochutnali úžasný                    moučník, který s mamkou Lucinka připravila . Děkujeme. A  protože        jsou Vánoce "za dveřmi", tak jsme si také rozsvítili naši třídu krásně              ozdobeným stromečkem.

Více foto zde: Lucinka svátek

DSCF8194

Ve středu 13.12  jsme se společně zastavili v předvánočním   čase a společně se spolužáky ze Dvora Králové nad Labem,   Mateřskou školou Srdíčko, Mateřskou školou Sedmikráska a   třídou ze Základní školy Mládežnická si zazpívali koledy a   naladili se na blížící se Vánoční svátky.

Více foto zde : Zpívání v kostele Narození Panny Marie v Trutnově

25394319_1806909325997178_1347001264_n

Ve čtvrtek 14.12 se konal na krytém bazénu v Trutnově třetí               ročník plaveckých závodů "Vánoční kapřík". Tuto akci pořádá               SPARTAK TRUTNOV z.s. ve spolupráci s Plaveckou školou. "Barvy         Diakonie" reprezentovali naši úžasní plavci jak ze Dvora Králové         n./L., Vrchlabí, tak trutnovskou třídu reprezentoval PÉŤA!!! Je               úžasné, že na konci závodu se mu na krku houpala i ta vytoužená       medaile. Blahopřejeme ze srdce jak "našemu" Péťovi, tak i                   ostatním závodníkům za nádherné výkony a nadšení, které celé           akci dali!!! Velké poděkování patří také organizátorům této akce,         které jsme se mohli již třetím rokem účastnit.

Více foto zde: Plavecké závody "Vánoční kapřík"

Před
15. prosince 2017 - Předvánoční čas

Líbí se Vám, jak pracujeme?